Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Afgiv ordre til den valgte leveringsdag indenfor 30 minutter

Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Levering til

Du kan tilføje nye varer og rette i antal på din eksisterende ordre. Tryk ”Fortsæt” hvis du ikke ønsker at rette, og i stedet vil lave en ny ordre.

  OBS! Leveringsdatoen er blevet ændret. Priser, kampagner og indhold i kurv kan have ændret sig.
  OBS Vi kan ikke indlæse dine leveringsdage, prøv venligst igen senere

Med udgangspunkt i dine behov og udfordringer, finder vi sammen løsninger som giver mening og værdi for din forretning.

Hos Carlsberg er du mere end blot en kunde. Vi mener nemlig, at de bedste resultater kommer ved en god dialog og et tæt samarbejde, og derfor behandler vi alle vores kunder som ligeværdige samarbejdspartnere. Vi tager udgangspunkt i dine behov og udfordringer, og finder sammen på løsninger som giver mening og værdi for din forretning.

Frank Larsen

" Ingen tvivl om at vi er steget i salg, mindst et sted imellem 10 og 15%, og med rigtig god indtjening på. "

Og det var netop hvad Carlsbergs salgskonsulent, Anders, gjorde da han hjalp restaurant Vita med at få vendt et dalende ølsalg til en bragende succes. Restaurant Vita og Anders startede dialogen i marts 2018 og igangsatte herefter straks diverse vækstinitiativer. Efter ni måneder kunne restaurant Vita træde ud af 2018 med en vækst på knap 17%.

Hør Anders fortælle om restaurant Vitas udfordringer samt hvilke initiativer han igangsatte.  

Mere end "bare" en konsulent

Successen i Restaurant Vita var umiddelbar. Allerede den første måned efter initiativerne var taget, blev røde tal til grønne. Og de glade dage har da også smittet af på det kunde/leverandør forhold, der eksisterer mellem ejeren af restaurant Vita, Mossad, og Carlsbergs konsulent, Anders.

”Jeg ser egentlig Anders lidt som en kompagnon. Han er i hvert fald en del af min forretning. For eksempel her i julefrokostsæsonen, hvor vi altid har rygende travlt. Der kunne jeg ringe til Anders, og så var der svar med det samme. Det gør min hverdag meget mindre problematisk at få den støtte.”

Fortæller Mossad Ibrahim, der udover Restaurant Vita også driver Café Oscar i Bredgade. Her har makkerparret i øvrigt også formået at skabe vækst i 2018.  

anders og mossad  
Dorthe Runge

" Vi oplever et rigtig godt samarbejde med Carlsberg og deres konsulenter, hvor vi altid kan ringe og spørge om hjælp. Vi kan spørge om alt og der findes ikke nogen dumme spørgsmål ved Carlsberg. "

 

Brug for hjælp til at vækste din forretning?

Som kunde hos Carlsberg har du mulighed for at få hjælp og sparring fra en af vores mange dygtige salgskonsulenter eller specialister. Og det koster ikke noget. Det er en af fordelene ved at være kunde hos Carlsberg.

Har du, ligesom restaurant Vita, brug for hjælp til at optimere og vækste din drikkevare forretning?

Bliv kunde

Inden du beslutter dig for Carlsberg som drikkevareleverandør, kan du tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige lokale konsulenter.

På mødet vil vi tage udgangspunkt i dine behov og udfordringer, og sammen finde på løsninger som giver mening og værdi for din forretning.

Book møde